Alle vil ha albuerom på kontoret

En intimsone er noe de fleste er kjent med, og det innebærer at folk flest ikke vil ha andre for nært innpå seg. Alle vil ha albuerom å få litt fred.

 

Det gjelder å ha kontorer eller kontorlandskap hvor det er mulig å få litt fred, og da er det mye å velge mellom på Kontorsgiganten. Det kan koste litt ekstra å få innredet et kontorlandskap hvor de ansatte vil trives svært godt, men det vil ofte betale seg tilbake selv i form av:

  • mindre sykefravær
  • mindre konflikter
  • mer effektive arbeidere

 

Populære arbeidsplasser med et godt arbeidsmiljø

Akkurat som i et hjem bør også en arbeidsplass være et hyggelig sted å oppholde seg, og da er det mange faktorer som kommer inn i bildet. God belysning er svært viktig, siden mennesker er naturlig tiltrukket mot lys og varme. Det er lurt med store, åpne vinduer siden ingenting slår dagslys når det kommer til belysningsmåte, og det koster heller ingenting å slippe dagslyset inn. Bare pass på å kunne holde solen ute, siden direkte solskinn kan bli for sterkt og virke forstyrrende.

Åpne og luftige lokaler spiller også en stor rolle, siden det å sitte for lenge i samme stilling med tiden blir svært usunt. Det er smart å ha stillerom hvor det kanskje finnes behagelige lenestoler – da kan man koble av og lade batteriene etter en slitsom arbeidsøkt. Kontorsgiganten leverer alle typer innredning for det moderne kontoret.

Et rom hvor det kanskje også finnes bordtennisbord vil være helt ypperlig, da fysisk aktivitet vil være godt for både blodomløpet og hjernen, og dermed føre til at jobbytelsen blir bedre. For ikke å snakke om trivselen det skaper.

Renslighet og ryddighet er alfa og omega for godt miljø og en ordentlig arbeidsplass, og dersom ting henger og slenger har det alt annet enn god innvirkning på arbeidsmiljøet. Kaffekrus hvor skjeene fortsatt står i kruset og er halvfulle av drikke er typiske eksempler på sløve arbeidere, og det tyder på uorden også siden ingen tar ansvaret ved å gjøre rent. Det er også svært viktig at ledelsen lar alle ansatte få oppdateringer og blir informert om endringer og hendelser, så dersom folk ikke møter opp til avtalt tid eller støter på ubehagelige overraskelser tyder det på dårlig kommunikasjon.