Dra til Bergen på jobbreise

Skal du planlegge neste jobbreise, er Vestlandets hovedstad Bergen et populært valg. Finn boalternativer som passer for ditt budsjett og dine behov på http://www.hotellbergensentrum.com/. Her får du en guide over både botilbud og hvilke attraksjoner som er verdt å oppleve på jobbreisen.

Hva er vel mer attraktivt enn vakker utsikt når du er på en konferanse eller et møte? Bergen er ikke bare Norges nest største by, men også en grønn lunge med naturen tett på bylivet. Opplev Hansabyens beroligende atmosfære og få en suksessfull jobbreise. Om du skal arrangere møter, konferanser på selve hotellet, eller planlegge aktiviteter på jobbfronten, er du garantert en flott opplevelse i Bergen.

Bo sentralt i sentrum med den verneverdigebryggen-bergen Bryggen utenfor døren. Bydelen Bryggen i Bergen er en av Norges skatter, og er på UNESCOs verdensarvliste. Bryggeområdet har mange alternativer for deg som planlegger jobbreise her.

Scandic Bergen City ligger sentralt i forhold til andre møtelokaler, som konferansesenteret i Bergen og Bergen Kino. Hotellet kan også friste med møterom og lokaler til konferanser på opptil 600 personer. Hotellet er altså stort nok for både små grupper og større arrangementer.

Det Hanseatiske Hotel ligger på det gamle handelshuset Finnergaarden på Bryggen. Her får dere godt tilrettelagte konferanser for grupper opptil 40 personer i historiske omgivelser. Det 300 år gamle bygget ligger på UNESCOs liste over verdens kulturarv og byr på sjarmerende «stuer» der dere kan avholde jobbkonferansen. Sitt med beina høyt hevet i pausene og nyt lynraskt wifi-tilkobling i historisk sus og dus.

Ser dere etter et sted hvor kunst og kultur kan inspirere til høyere arbeidslyst, finner dere Clarion Hotel Admiral beliggende i hjertet av Bergen. Bo i nyrenoverte lokaler datert helt tilbake til 1904 og kryss glassbruen som kobler selve hotellet til kurs- og konferansesenteret over Vågen. Da kan dere også nyte utsikten mot Bryggen, Vågen og Fløyen under oppholdet.