Gaver med logo?

Det er jul, og det betyr gaver til ansatte og kunder. Her får du forslagene!

Julen er snart her og det betyr at det er på tide å tenke på firmagaver som du kan gi til dine ansatte for i vise at du setter pris på deres innsats. Det betyr også at du kan gi gaver til dine kunder, slik at de ikke glemmer du eksisterer, og dermed kanskje tar kontakt igjen når de trenger å benytte seg av dine tjenester.

Klær med logo

Mange velger å kjøpe klær som for eksempel t-skjorter med logoer til sine ansatte eller sine kunder. Det trenger ikke være dårlig kvalitet over disse produktene om man ikke ønsker det. Dere kan for eksempel handle t-skjorter via http://www.axonprofil.no/profilklaer/tskjorter. Her finner du t-skjorter fra kjente merker som Russel og Fruit of the loom.

Men det finnes mer enn bare t-skjorter, du kan også gi bort skyggeluer, gensere, skjerf, luer, skjorter og pikéskjorter.

Mann i t-skjorte

Helseprodukter

De fleste arbeidsgivere er opptatt av at de ansatte skal ha god helse. Det fører til mindre sykefravær og jevnt over bedre prestasjoner på jobben. Det er også mange ansatte som er veldig opptatt av sin egen helse, både den fysiske og den psykiske helsen. Dette gjelder nok også mange av dine kunder.

Det er trendy å være sunn og det er trendy å ta vare på seg selv. Hos Axxon kan du for eksempel kjøpe førstehjelpsskrin, stresskuler, termometer, pillebokser og plaster. Ønsker du å ta den enda lengre ut kan dere kjøpe helsekontroller og skrittellere. Med skrittellere kan dere oppmuntre de ansatte til å bevege seg mer, kanskje ha konkurranse om hvem som går mest skritt hver måned eller noe lignende.

Kontorprodukter

Det å ha logoen synlig hos ansatte og kunder i hverdagen, er veldig viktig. Det er på den måten du alltid er tilgjengelig i deres hukommelse, og dermed den første de griper til når de skal ha produkter og tjenester som du tilbyr. Så med andre ord, tenk på ting de bruker i hverdagen. Kontorutstyr for eksempel er noe alle trenger, og bruker hver eneste dag. Kulepenner, stiftemaskiner, viskelær, brevark, post-it og foldere for å nevne noe.

Tenk kreativt

Det finnes så utrolig mange muligheter om du bare er kreativ og klarer å finne det produktet som er perfekt å rette mot dine kunder og dine ansatte. De rette produktene kan være med å gi dine ansatte en stolthet over å høre til i nettopp din bedrift. Den stoltheten vil de også vise utad ved å bruke produktene hver dag, både hjemme, i møter, i fritid og selvfølgelig på jobb.

Husk at gavene også kan være sesongbetonte. For eksempel til jul kan du satse på is-skraper og ting som passer til vinteren, som for eksempel skjerf, luer, hansker og andre ting som holder dem varme. For høst og vår er paraplyer en sikker vinner. Hva med reflekser til bruk i mørketiden? Det kan redde liv når mørketiden er her. Så valget er ditt og mulighetene er mange!