Perfekt julegave til dine ansatte?

Det finnes mange måter å glede sine ansatte på, hva med et gavekort? 

Det å være sjef, betyr mer enn å ta vanskelige avgjørelser i bedriften. Det betyr også at du har ansatte, og at disse ansatte ser til deg for inspirasjon og motivasjon. Ditt mål bør selvfølgelig være god effektivitet og produktivitet i bedriften, men et delmål for å oppnå dette er fornøyde ansatte som er stolte av jobben sin. Stolte ansatte er også lojale.

Hvordan motivere ansatte? 

Det finnes mange måter å motivere ansatte på. Her får du noen tips til hva du bør tenke på.

  • Gode bonusordninger fungerer som gulerøtter.
  • Tillitsvalgte og fagforeninger tilgjengelige om dette finnes.
  • HMS er også viktig.
  • Gaver til jubileum, høytider og merkedager. For eksempel en julegave til alle ansatte.
  • Teambuilding er gull verdt for at de ansatte skal få god forbindelse med hverandre, og med deg som leder.

Liten nisse på ski

Er gaver nødvendig? 

Det er lett å tenke at gaver til ansatte ikke er nødvendig egentlig. Det representerer en stor utgift fr bedriften, spesielt om den har mange ansatte. Da er det viktig at du ikke glemmer at uten de ansatte ville ikke bedriften din hatt en sjanse til å klare seg.

Det er selvfølgelig forståelig at man ønsker å spare penger i bedriften, men da kan man gjøre det på andre måter. Hva for eksempel med å kombinere teambuilding med gavekort på spaweekend? Da slår du to fluer i en smekk. De ansatte får bruke tid på å bli kjent med hverandre og deg, samtidig som de får litt luksus i hverdagen, noe de ikke nødvendigvis hadde hatt råd til ellers.

Et sted du kan kjøpe gavekort er youwish.no hvor du kan finne gavekort på mange spennende opplevelser som passer fint til ansatte. Er de ansatte glad i naturopplevelser for eksempel, så kan du for eksempel kjøpe gavekort på bjørnesafari med overnatting. Eller du kan ta dem med på elgsafari eller ulvesafari med overnatting i stedenfor. Eller kanskje hvalsafari er tingen?

Det finnes mange muligheter for en leder til å finne perfekte gaver til sine ansatte, så lykke til på veien!